Subsidiemogelijkheden

Scholingsvouchers Metaal & Techniek

Werknemers die onder de Metaal en Techniek cao vallen kunnen in veel gevallen gebruik maken van een scholingsvoucher ter waarde van 1500 Euro. Deze kan je aanvragen via de vakbonden FNV of CNV. Je hoeft daarvoor geen lid te zijn van de vakbond.

Aanvragen en meer informatie: via FNV
Aanvragen en meer informatie: via CNV

Subsidie opleidingen sector Metaalbewerking

Als je werkzaam bent in de Metaalsector kan je in veel gevallen via OOM een vergoeding tot 75% van de opleidingskosten krijgen.
Meer informatie en aanvragen van subsidie voor onze opleidingen.

Betaling van de opleiding door het UWV

Als je een WW of WIA uitkering hebt, betaalt het UWV mogelijk jouw opleiding. Meer informatie over deze mogelijkheid kun je op de website van het UWV lezen.

Deelnemers uit Rotterdam

Als je in Rotterdam woont kan je mogelijk gebruik maken van het Rotterdams Scholingsfonds (max. 2500 Euro). Ga naar de site van het Rotterdams Scholingsfonds voor meer informatie.

Deelnemers uit Vlaanderen

Deelnemers uit Vlaanderen kunnen in bepaalde situaties subsidie krijgen van de Belgische overheid. Meer informatie hierover kun je vinden op onze Belgische projectmanagement website.

Opleidingssubsidie via Handel Groeit

Handel Groeit is een Opleidings- en Ontwikkelfonds, geïnitieerd door de sociale partners in de sector. Ben je werkzaam in de handel dan ontvang je mogelijk 30% opleidingsbudget.

Neem gerust contact op als je nog vragen hebt.