Projectmanagement bij non-profit organisaties?

Doe je projecten in een non-profit omgeving en wil je dat je projecten beter gaan? Kijk dan eens naar de volgende cursussen:

Projecten bij non profit organisaties vragen vaak speciale aandacht omdat ze in een bepaalde context moeten gebeuren. Zoals soms werken kleine of onduidelijke budgetten, bestuurlijke of politieke aansturing, werken met (gepassioneerde) vrijwilligers, samenwerking met andere non-profit en profit organisaties, minder tastbare projectresultaten als doel en andere zaken die vaak minder spelen in commerciële projecten.

Aandachtspunten van een project op gele briefjes op een muur. Project bij een non-profit project voor een gemeente op gebied van de energietransitie.

Deze (andere) context geldt dus voor als je projecten doet in de zorg, bij gemeentes of provincies, bij semi-overheden zoals woningbouwverenigingen, bij de politie en defensie of bijvoorbeeld bij projecten van NGO’s, stichtingen en verenigingen. Lees hier meer over projectmanagement bij gemeentes en andere overheid.

Neem graag contact op als je wilt dat we met je meedenken.