Time management en Agile

Time management en Agile werken gaan in veel gevallen goed samen. Time management is meer gericht op het individu en Agile meer op teams maar een aantal van de uitgangspunten van Time management en van Agile komen overeen. Om meer grip te krijgen op je eigen tijd is het daarom goed om te kijken wat je zelf kunt doen en wat je binnen een team kunt doen.

Voor wie zowel zelf als binnen teamverband meer grip wil krijgen op zijn agenda en werkdruk hebben we een combinatiecursus van Timemanagement en Agile. Deze combinatiecursus bestaat uit 1 dag training met een docent en 8 uur online training via e-learning.

Tijdens de bijeenkomst ligt de nadruk op Time management en wordt een introductie gedaan op Agile werken. In de e-learning module worden de principes en technieken voor Agile werken verder stap voor stap behandeld. 

Tip: voor deze training kom je mogelijk in aanmerking voor STAP-budget subsidie.

Kosten 
€ 840 excl. BTW (€ 1.016,40 incl. BTW) of
€ 925 BTW vrijgesteld
Inclusief cursusmateriaal, lunch, koffie en thee

Indeling
De trainingsdag bestaat uit 2 blokken van 3 uur les en 1 uur lunchpauze.
Het online gedeelte duurt ongeveer 8 uur en kan in 1 jaar tijd afgerond worden.

De trainingstijden zijn van 10:00-17:00 uur. Alle trainingslocaties zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer.

cursusdata en aanmelden

OrganisatieOnderdelen van de cursus Time  management en Agile online:

Deze training is een combinatie van de training time management en de online training Agile. Je kunt op de pagina’s van desbetreffende opleidingen meer informatie vinden over de inhoud.

Trainer Tom Jacobs

De docent
De training wordt gegeven door Tom Jacobs die reeds meer dan 20 jaar in dit domein actief is. Opgeleid als psycholoog-pedagoog is hij vooral geïnteresseerd in de wetenschappelijke onderbouw van de meeste methoden. Zijn stijl van lesgeven kenmerkt zich voornamelijk door ervaring, praktijkgerichtheid (tips & tricks) en een aanstekelijk enthousiasme.

Meer weten?
Neem contact met ons op als je meer wilt weten over deze training.