STAP-budget

Vanaf 3 juli 2023 kunnen werkenden en niet-werkenden gebruik maken van STAP-budget voor een training bij Projectmanagement-training.nl. Al onze trainingen komen in aanmerking voor het budget.

Het STAP-budget bedraagt 1.000 Euro per jaar. Indien een training meer kost dan dit bedrag, blijft er een restant over dat je aan ons vergoedt. De bedragen die dan nog overblijven staan achter de desbetreffende training hieronder:

Gratis trainingen (met STAP-budget)

Al onze andere cursussen kunnen kosteloos gevolgd worden binnen het STAP-budget:

Gratis online trainingen (met STAP-budget)

Deze online trainingen kun je gratis volgen met je STAP-budget

Aanmelden:

Indien je gebruik van het STAP-budget wilt maken geef dit dan duidelijk aan bij de aanmelding voor een training. Je krijgt van ons dan een STAP-aanmeldingsbewijs. Meld je met dit STAP-aanmeldingsbewijs zo snel mogelijk (vanaf 3 juli, 10.00 uur) aan bij het UWV. Na het uploaden van je stap aanmeldingsbewijs naar het UWV krijg je binnen 3 weken te horen of je definitief aangemeld bent voor de opleiding. Download hier het overzicht van hoe je het STAP budget aan kunt vragen. Het is verstandig om direct je aan te melden voor een cursus bij ons en niet te wachten tot de volgende stap datum. Wij helpen je dan door het aanvraagproces heen en dat verhoogt je kans op de subsidie. Geef bij het aanmelden aan dat je gebruik wilt maken van de Stap subsidie. Mocht het zo zijn dat je de subsidie toch onverhoopt niet krijgt dan kan je altijd kosteloos annuleren of verschuiven naar de volgende aanvraagronde.

STAP zekerheid:
Als het zo is dat je met je STAP-aanmeldingsbewijs geen STAP-budget krijgt, bijvoorbeeld omdat de subsidiepot al leeg is voor de periode dan hoef je de training niet zelf te betalen. We gaan dan samen kijken of je op een later tijdstip in het jaar eventueel alsnog mee kunt doen in een nieuwe ronde of je kunt afzien van deelname aan de training zonder kosten. Je bent dus pas definitief ingeschreven voor een cursus wanneer het STAP-budget aan je is toegekend.


Meer informatie:

Zie onze STAP-budget FAQ pagina. Ook op de site van de rijksoverheid kan je meer lezen over het STAP-budget. De regels van het STAP-budget gelden zoals ze daar staan beschreven, je kunt geen rechten ontlenen aan deze pagina.

Aanvraagmoment STAP-budget Eerste startdatum training
3 juli 202331 juli 2023
4 september 20232 oktober 2023
1 november 202329 november 2023

Neem gerust contact op als je nog vragen hebt.