scholingsvoucher en subsidiemogelijkheden

STAP budget
Per 3 juli a.s. is het weer mogelijk om een budget van 1000 euro (inclusief btw) te ontvangen voor het volgen van opleidingen. Dit budget kan je ook bij ons gebruiken. Meer informatie over de regeling kan je vinden op onze stap informatie pagina

Scholingsvouchers Metaal & Techniek
Werknemers die onder de Metaal en Techniek cao vallen kunnen in veel gevallen gebruik maken van een scholingsvoucher ter waarde van 1500 Euro. Deze kan je aanvragen via de vakbonden FNV of CNV. Je hoeft daarvoor geen lid te zijn van de vakbond.

Aanvragen en meer informatie: via FNV
Aanvragen en meer informatie: via CNV

Subsidie opleidingen sector Metaalbewerking
Als je werkzaam bent in de Metaalsector kan je in veel gevallen via OOM een vergoeding tot 75% van de opleidingskosten krijgen.
Meer informatie en aanvragen van subsidie voor onze opleidingen.

Betaling van de opleiding door het UWV
Als je een WW of WIA uitkering hebt, betaalt het UWV mogelijk jouw opleiding. Meer informatie over deze mogelijkheid kun je op de website van het UWV lezen.

Deelnemers uit Rotterdam
Als je in Rotterdam woont kan je mogelijk gebruik maken van het Rotterdams Scholingsfonds (max. 2500 Euro). Ga naar de site van het Rotterdams Scholingsfonds voor meer informatie.

Deelnemers uit Vlaanderen
Deelnemers uit Vlaanderen kunnen in bepaalde situaties subsidie krijgen van de Belgische overheid. Meer informatie hierover kun je vinden op onze Belgische projectmanagement website.

Neem gerust contact op als je nog vragen hebt.